Νέα Σεμινάρια από την Ψυχολογική Agenda

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ AGENDA

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα 2023-2024 από το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου

 

Νέες θεματικές κατηγορίες και νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου, από Οκτώβριο 2023.

 

 

 

Πληροφορίες


Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια Ψυχικής Υγείας από το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

 

Δείτε τα νέα Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια Ψυχικής Υγείας από το Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενηλίκων.

 

 

 

Πληροφορίες


Ομάδα Αυτογνωσίας (για Ενήλικες)

 

Στόχος των συναντήσεων στην ομαδική διαδικασία είναι να βοηθηθούν οι άνθρωποι στο να ανακαλύψουν τους εαυτούς τους και τα συναισθήματά τους. Η ομάδα λειτουργεί ως καθρέφτης των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, και μας βοηθάει να ανακαλύψουμε καινούργιες πλευρές μας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσουμε καλύτερα αυτές τις πλευρές μας.

 

 

 

Πληροφορίες


Σχολή Γονέων – Αυτογνωσίας

 

Μέσα από συζήτηση αλλά και βιωματικές ασκήσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις αγωνίες και τους φόβους μας, χωρίς το άγχος ότι θα μας κρίνουν, λαμβάνοντας παράλληλα την ενίσχυση που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

 

 

 

Πληροφορίες


Θεραπεία και αποκατάσταση των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος - Εκπαίδευση και Πρακτική άσκηση, 7η σειρά

 1-12-2023  

 

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός ώριμου επαγγελματικού - θεραπευτικού προφίλ των συμμετεχόντων, δομημένο πάνω στη γνώση, την εμπειρία και τη φιλοσοφία της κλινικής μας πρακτικής και την εφαρμογή της σε συνεργαζόμενες δομές φροντίδας και θεραπείας ατόμων με ΔΑΦ.

 

 

 

Πληροφορίες


Σεμινάριο: Ψυχανάλυση και Εκπαίδευση

 2-12-2023    Διαδικτυακό (μέσω ΖΟΟΜ)

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση αναφορικά με τη σχέση της ψυχαναλυτικής σκέψης με την εκπαιδευτική διαδικασία.

 

 

 

Πληροφορίες


Σεμινάριο: Παιγνιοθεραπεία (Play Therapy) για παιδιά και εφήβους

 9-12-2023    Διαδικτυακό (μέσω ΖΟΟΜ)

 

Απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, σύμβουλους ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς) καθώς και σε εκπαιδευτικούς.

 

 

 

Πληροφορίες


Βιωματικό εργαστήριο: Βήμα 4: Έλκοντας τον κατάλληλο σύντροφο (Αθήνα)

 16-12-2023  

 

Θα έλξουμε Εκείνον τον άλλον, που ξέρει να αγαπά να συνδέεται και να φροντίζει.. Που ξέρει να χαϊδεύει την ψυχή και το μυαλό μας.. Που έχει πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά για να κουρνιάσουμε όταν οι καταστάσεις της ζωής μας ρίχνουν…

 

 

 

Πληροφορίες

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    

Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00