Διαδικτυακή Συμμετοχή! | ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2023 «Ενδοκρινοπάθειες» | 23-24 Ιουνίου 2023

 
 
 
 
Εγγραφή για διαδικτυακή συμμετοχή!
 
 
 

Η Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής διοργανώνει αποκλειστικά διαδικτυακά το ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2023 «Ενδοκρινοπάθειες» στις 23-24 Ιουνίου 2023.

 
 
Πρόγραμμα Pdf
Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα
 
 
 
 
 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας/Εργαστηριακής Ιατρικής Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι. συνεχίζει τον επιτυχημένο θεσμό των «Σχολείων» οργανώνοντας διαδικτυακά στις 23 – 24 Ιουνίου 2023 το ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με θέμα «Ενδοκρινοπάθειες».

Η ενδοκρινολογία και παράλληλα η εργαστηριακή διερεύνηση των ενδοκρινοπαθειών έχουν σημειώσει ραγδαία πρόοδο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Τυπικά παραδείγματα ο σακχαρώδης διαβήτης και οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένος, που είναι οι πλέον μελετημένες ενδοκρινοπάθειες, και οι στρατηγικές διαχείρισής τους έχουν σημειώσει σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια.

Οι ενδοκρινικές διαταραχές είναι συχνά αρκετά περίπλοκες, καθώς περιλαμβάνουν μια μικτή εικόνα υπό έκκρισης και υπερ έκκρισης, λόγω των μηχανισμών ανάδρασης που εμπλέκονται στους άξονες του ενδοκρινικού συστήματος. Ένα μεγάλο μέρος της διαγνωστικής διαδικασίας ανήκει στον ιατρό βιοπαθολόγο, οποίος καλείται σε όλες τις φάσεις – προαναλυτική, αναλυτική, μεταναλυτική – να συμβάλλει με αξιοπιστία, τόσο στην αρχική διάγνωση, όσο και στην περαιτέρω παρακολούθηση του ασθενούς. Σημειωτέον, ότι οι ενδοκρινοπάθειες αποτελούν κυρίως παθήσεις της κοινότητας και αντιμετωπίζονται από τους ιατρούς του πρωτοβαθμίου συστήματος περίθαλψης, κλινικούς και εργαστηριακούς. Η παρουσίαση της θεματολογίας θα γίνει από ιατρούς βιοπαθολόγους και ενδοκρινολόγους με πολυετή ενασχόληση και εξειδίκευση στη διερεύνηση των ενδοκρινοπαθειών.

Ως Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι. ελπίζουμε και ευχόμαστε το φετινό θερινό μας σχολείο να συμπληρώσει και να επικαιροποιήσει ουσιαστικά τις γνώσεις όλων μας, και να ενισχύσει τη σημασία ύπαρξης του θεσμού αυτού με άλλες ενδιαφέρουσες και επίκαιρες θεματολογίες στο μέλλον.

Ελπίζοντας στην ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ι.Β./Ε.Ι.

ο Πρόεδρος
Στυλιανός Χατζηπαναγιώτου

Βιοπαθολόγος – Κλινικός Μικροβιολόγος, Αναπλ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Διευθυντής Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου, «Αιγινήτειο» Νοσοκομείο

 
 
 
 
 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Μπορείτε να προχωρήσετε στην εγγραφή σας για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου.

Κόστος Εγγραφής για διαδικτυακή παρακολούθηση: 50 ευρώ
*Στις ατομικές εγγραφές, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Για ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ με έκδοση τιμολογίου παρακαλώ στείλτε μας το αίτημά σας στο info@medevents. Η online εγγραφή και πληρωμή ισχύει αποκλειστικά για τις ατομικές εγγραφές.

*ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Για να συνδεθείτε στο συνέδριο, παρακαλούμε εισάγετε παρακάτω το email που έχετε δηλώσει στην εγγραφής σας, στο πεδίο Event Username και τον κωδικό eeibeischool23

 
Link Παρακολούθησης: www.livemedia.gr/eeibeischool23
 
 
 
 
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Στο Θερινό Σχολείο χορηγούνται μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται ηλεκτρονικά.

Τα μόρια δίνονται αναλογικά με τη συμπλήρωση των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.

 
 
 
 
 
linkedin facebook instagram twitter
 
Inventics S.A.

GNTO License: 0933Ε60000074600

Athens Offices
Athens Tower,  Building B
Messogion 2 - 4, 11527 Athens
Tel: +30 211 800.2770
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Thessaloniki Offices
Technopolis, THERMI II Building
9o km. Thessaloniki-Thermi
P.O.BOX 60714, 57001 Thermi
Tel: +30 2310 474.400
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00