12ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο, λήξη υποβολής εργασιών στις 20 Αυγούστου! Δείτε το πρόγραμμα τώρα!

ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 
 

Από: Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>
Στάλθηκε: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 9:30 πμ
Προς: Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>
Θέμα: 12ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο, λήξη υποβολής εργασιών στις 20 Αυγούστου! Δείτε το πρόγραμμα τώρα!
 
 
 
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Εκ µέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στo 12o Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογική Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία. To Συνέδριο αυτό έχει καθιερωθεί σε ετήσια βάση και αποτελεί σημαντικό επιστημονικό γεγονός στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Η επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων, μας ωθεί στη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου επιστημονικού προγράμματος, στοχεύοντας πάντα στην ισορροπία ανάμεσα στη νέα, την αποκαλούμενη «γνώση αιχμής», και τη «χρήσιμη» γνώση. Εφέτος λόγω της πανδημίας του Covid-19, το 12ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 24-26 Σεπτεμβρίου 2021.

Με στόχο και πρόθεση την μαζικότερη συμμετοχή στο διαδικτυακό μας Συνέδριο αποφασίσαμε η εγγραφή να είναι δωρεάν.

Στο Συνέδριο περιλαμβάνονται ευρέως φάσματος  θέματα που αφορούν την Παιδοαλλεργιολογία και απασχολούν στην καθημερινή κλινική σας πράξη.

Και φέτος προσκεκλημένοι θα είναι υψηλού επιπέδου ομιλητές, από το εξωτερικό και την Ελλάδα, που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλλετε ενεργά στην ανταλλαγή απόψεων και στην επικοινωνία προς όφελος όλων µας, ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Σοφία Τσαμπούρη
Πρόεδρος Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας
 
Η υποβολή περιλήψεων εργασιών του 12ου Πανελλήνιου Παιδοαλλεργιολογικού Συνεδρίου παρατείνεται μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2021!

Επισημαίνεται ότι, η υποβολή περιλήψεων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περιλήψεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021
 
Το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι τώρα διαθέσιμο. Για να δείτε το πρόγραμμα, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Με στόχο και πρόθεση τη μαζικότερη συμμετοχή στο 12ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο, αποφασίστηκε η συμμετοχή να είναι δωρεάν. Επισημαίνεται ότι για την παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι απαραίτητη η προεγγραφή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
 
pediatric-allergy.gr
 
 
Φορέας Διοργάνωσης
Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία
Μαιάνδρου 23, 11528, Αθήνα
τηλ: 2107211845 - 2107215082
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.pedallso.gr
Γραμματεία Συνεδρίου
Everest Travel & Congresses

Λυκούργου 14-16, 10552, Αθήνα
τηλ: 2103249242
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.everesttravel.gr
Facebook Facebook
YouTube YouTube

Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00