InnoHealth Forum 2023 - Επίσημη Πρόσκληση Συμμετοχής

"Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο InnoHealth Forum 2023, τη μεγαλύτερη υβριδική έκθεση για την Ηλεκτρονική Υγεία. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023, διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα και online, με στόχο να αναδείξει νέες προοπτικές και να ενισχύσει τη συνεργασία για την εξέλιξη του τομέα της υγείας και του φαρμάκου.

 

Μετά τις συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, η διήμερη έκθεση θέτει ως προτεραιότητα την παροχή έμπρακτης στήριξης στους πληγέντες. Το InnoHealth Forum θα:
 Βοηθήσει το οικοσύστημα καινοτομίας στην υγεία, ένα μείζον θέμα που μας απασχολεί και θα συνεχίσει να μας απασχολεί.
 Αποτελέσει πλατφόρμα διαμοιρασμού σημαντικών γνώσεων και πληροφοριών.
 Αναδείξει υπηρεσίες και λύσεις υγείας για την ανάκαμψη της κοινότητας και την επαναφορά στην κανονικότητα με ασφάλεια.
 Διαθέσει το 10% των εσόδων του για την ενίσχυση και την ανακούφιση των πληγέντων.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες/ουσες μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και workshops, να συμμετάσχουν σε δωρεάν MATCH4HEALTH συναντήσεις δικτύωσης και συνεργασίας με επιχειρήσεις, οργανισμούς και επενδυτές της επιλογής τους και να εξερευνήσουν ευκαιρίες χρηματοδότησης.

 

Βάσει της ιδιότητας και της εμπειρίας σας, σας ενθαρρύνουμε να δείτε αναλυτικά την ατζέντα του InnoHealth Forum και να μάθετε περισσότερα για τις ομιλίες, συζητήσεις και εργαστήρια, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους οραματιστές της υγείας, όπως οι ακόλουθες δράσεις:

 

Διαδραστικό Workshop |  Πώς οι Επαγγελματίες Υγείας Αξιοποιούν τη Μεικτή Πραγματικότητα στην Καθημερινή Πρακτική τους

 

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 14:30-16:00, Coworking Space του Πάρκου Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα & Online μέσω Livestreaming

 

Η Μεικτή Πραγματικότητα συνδυάζει την Εικονική Πραγματικότητα και την Επαυξημένη Πραγματικότητα και μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης εκπαιδεύονται, συνεργάζονται, επικοινωνούν και αποδίδουν. Αυτό το επιμελημένο διαδραστικό workshop απευθύνεται σε διευθυντές νοσοκομείων και επαγγελματίες υγείας και σας συστήνει τις σημαντικές δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας αιχμής, εξερευνώντας πραγματικές περιπτώσεις χρήσης με θετικό αντίκτυπο στη φροντίδα ασθενών που έχουν ήδη αναπτυχθεί σε διάφορα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ.

 

Συνεδρίαση | Human 4.0: Το Μέλλον του eHealth είναι Τώρα

 

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 18:00-19:30, Coworking Space του Πάρκου Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα & Online μέσω Livestreaming

 

Γνωρίστε το μέλλον, σήμερα, καθώς αποκαλύπτουμε τις μεταρρυθμιστικές δυνατότητες της Μεικτής Πραγματικότητας. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν καινοτομίες από το διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο της Μεικτής Πραγματικότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού στην υγειονομική περίθαλψη, καθώς και ενδιαφέρουσες επιδείξεις εφαρμογών Μεικτής Πραγματικότητας. Πιο αξιοσημείωτη είναι η παγκόσμια πρωτοβουλία “24hr Holographic Surgery”, μια σημαντική προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από παγκόσμια συνεργασία και ενώνει 13 οραματιστές χειρουργούς από 13 διαφορετικά έθνη και απευθύνεται σε επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης με 15.000 live συναντήσεις σε 130 χώρες.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ.

 

Η φυσική ή online συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως."

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Παραμένω στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Katerina Diminikou

Events & Communication Manager

 

 
 
                       
 

JOIST Innovation Park

 
 
 

+30 2410 234422

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.joistpark.eu

Valtetsiou & Tripoleos Str., 41336, Larissa

 

 


Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00