Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Ένα πολύ σημαντικό μεταπτυχιακό που σχεδιάστηκε για να σας διαφοροποιήσει στην αγορά εργασίας, σας καλεί να το γνωρίσετε. Είναι σε συνεργασία με το Bolton University UK και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα της Υγείας,το M.Sc. στη Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας.

Σκοπός του είναι η παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και έχει στόχο να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στην αντιμετώπιση κρίσεων και καταστροφών, όχι μόνο στον τομέα υγείας ,αλλά και γενικότερα στη λειτουργία επιχειρήσεων, διοικήσεων και άλλων κοινωνικών δομών.

Οι απόφοιτοι αποκτούν τα κατάλληλα εφόδια για την επιλογή τους και την απασχόληση σε εξειδικευμένες Μονάδες Επείγουσας Φροντίδας Υγείας, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας, στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, στις Υπηρεσίες Διοίκησης του Κράτους, σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Επίσης το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επιστήμονες οποιασδήποτε ειδικότητας που επιθυμούν την γνωσιολογία της διαχείρισης έκτακτης ανάγκης σε Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Επίπεδο.

Ο συνδυασμός θεωρίας, πρακτικών γνώσεων και αναλυτικών δεξιοτήτων, σας εξασφαλίζει γνώσεις και δεξιότητες αιχμής για να εξελίξετε και να ενδυναμώσετε τη καριέρα σας!

Για πρώτη φορά το New York College προσφέρει υποτροφίες για τη συγκεκριμένη φοίτηση  με εξαιρετικές οικονομικές προϋποθέσεις.

Τηλεφωνήστε άμεσα στην Αντιπρύτανη κα Τζένη Παυλάκου στο 6937236749 για να ενημερωθείτε για την μερική υποτροφία σπουδών, που υπάρχει ειδικά για εσάς τους φίλους και τα μέλη της Ελλικής Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας!

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να έλθετε σε επαφή με τον υπεύθυνο του μεταπτυχιακού Δρ. Πάνο Ευσταθίου και Πρόεδρο της ΕΕΔΚΤΥ, ( 6974402443) και την συντονίστρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και Γεν. Γραμματέας της ΕΕΔΚΤΥ, κ. Μανωλίδου Ζαχαρούλα (6945294201)

                                                                          

Με εκτίμηση,

 

Δρ. Πάνος Ευσταθίου
Πρόεδρος
Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον τομέα Υγείας
Ορθοπαιδικός – Χειρουργός


Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00