Σχετικά με τους ελέγχους καταλληλότητας του νερού στην Καβάλα.

More
3 years 1 month ago - 3 years 1 month ago #211 από 1576
24/11/2018 Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ Καβάλας.

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, που γίνονται σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, την Ιατρική Σχολή του και το Εργαστήριο Υγιεινής, αναφορικά με την ποιότητα και καταλληλότητα του πόσιμου νερού.

"Έχουμε εκπονήσει ένα εκτεταμένο σχέδιο ελέγχου όλων των περιοχών της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, σχετικά με τις παραμέτρους του πόσιμου νερού, της ποιότητας και της καταλληλότητας του σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι έλεγχοι αυτοί είναι έκτακτοι και πραγματοποιούνται διαδοχικά κάθε εβδομάδα" ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις που έκανε στον "Ενήμερο" για το θέμα ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Καβάλας Χρήστος Παπαδόπουλος.

""Οι έλεγχοι βρίσκονται στην φάση της ολοκλήρωσής τους. Από εκεί και μετά για τα αποτελέσματα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Γνωρίζουμε τις περιοχές μας και ποια προβλήματα υπάρχουν σε κάθε μια από αυτές. Εμείς κάνουμε ελέγχους παντού. Αν βρεθεί κάτι τυχαίο στη διάρκεια ενός ελέγχου η διαδικασία είναι γνωστή, δηλαδή συνεργασία με τους Δήμους που είναι αρμόδιοι για τον τακτικό έλεγχο του πόσιμου νερού" συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ Παπαδόπουλος.

"Το έχουμε κάνει με το αρσενικό παλαιότερα στο Δήμο Παγγαίου, το έχουμε κάνει και με τα προβλήματα που ανέκυψαν στην Δ.Ε. Φιλίππων με τα νιτρικά και όπου αλλού εντοπίσουμε πρόβλημα θα το κάνουμε, προκειμένου πάνω απ' όλα να δίνονται λύσεις. Προς το παρόν αναμένουμε τα αποτελέσματα που θα εκδοθούν το επόμενο διάστημα. Οι έλεγχοι αυτοί, επαναλαμβάνω, είναι έκτακτοι. Η υπηρεσία μας λειτουργεί εποπτικά, καθώς αυτοί που κάνουν τακτικούς ελέγχους, σύμφωνα με συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι οι Δήμοι. Αν παρατηρηθεί οτιδήποτε διερευνούμε το που οφείλεται αυτό και σε συνεργασία με τους Δήμους αναζητούμε λύσεις από κοινού με τις αρμόδιες Δ.Ε.Υ.Α. " επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Καβάλας.Για την αντιγραφή Αργύρης Αργυρίου
Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός, Καβάλα.
Last edit: 3 years 1 month ago by 1576.

Παρακαλώ πατήστε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.


Φιλικής Εταιρείας 9, 654 03, Καβάλα.
Τ.Θ. 1561,Τηλ. 2510 223 172 - info@iskavalas.gr
ΙΒΑΝ ( Τράπεζα Πειραιώς ): GR2501722450005245033816392
Ώρες Εξυπηρέτησης: Καθημερινά 10:00 - 14:00 & Τετάρτη 10:00-16:00