ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δημοσίευση: 03 April 2009 10:23 PM   [ Αγνόησε ]
Jr. Member
RankRank
Σύνολο Δημοσιεύσεων:  45
Ενώθηκε  2009-01-28

ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ  ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ  , ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  Η ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ .ΣΑΝ ΑΠΟΡΟΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ  , ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ  ΘΕΜΑΤΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ???

ΠΡΟΦΙΛ

Δημοσίευση: 03 April 2009 11:17 PM   [ Αγνόησε ]   [ # 1 ]
Jr. Member
RankRank
Σύνολο Δημοσιεύσεων:  35
Ενώθηκε  2009-01-13

Σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο του νέου ταμείου στο οποίο εντάχθηκε το ΤΣΑΥ με υποσχέθηκε όπως και ο εκπρόσωπος του ΠΙΣ στο ΤΣΑΥ ότι είναι διατεθειμένοι να ανταποκριθούν σε πρόσκλησή μας μόλις λύσουν κάποια θέματα στέγασης και στελέχωσης. Επειδή δε νομίζω ότι σημαντικό είναι να έχουμε και τις απόψεις ανθρώπων του χώρου μας  ( πρόεδρος Ι.Σ.Λάρισας ) που εναντιώθηκαν με επιχειρήματα στην ενωποίηση των ταμείων μας συζήτησα και με αυτόν και νομίζω ότι το φθινόπωρο είναι μια καλή εποχή για μια εκδήλωση ενημερωτική. Ως τότε όμως θα ήταν ιδιαίτερα χρήσημο να συζητούσαμε για το πρόβλημα των νέων γιατρών σχετικά με τις συντάξεις πείνας των 460 ευρώ. Θα ήταν λύση η διεκδίκηση ενός επικουρικού ταμείου όπως οι μηχανικοί? Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε?

ΠΡΟΦΙΛ

Δημοσίευση: 03 April 2009 11:47 PM   [ Αγνόησε ]   [ # 2 ]
Jr. Member
RankRank
Σύνολο Δημοσιεύσεων:  45
Ενώθηκε  2009-01-28

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ,ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ - ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ  . ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ  ΤΟΝ  -  ΠΡΟΦΑΝΗ  - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ  . ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ  ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ  , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ? ? ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ  ? ? ?                                                                                                                                                  Υ.Γ.  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ι.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ  ,  ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΤΟΥ Π . Ι . Σ  . ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ . . . ΑΛΛΕΣ  ΕΓΝΟΙΕΣ . . .

ΠΡΟΦΙΛ